Tevékenység

O firmie.jpgTevékenység (A cégről) 

A TSB 2006 óta működik az építkezési piacon. A társaság sikeresen teljesítette a szertifikációt az ISO 9001:2008 (Minőségirányítási rendszer) nemzetközi szabványnak megfelelően a fémszerkezetekből és a könnyű, acélból készült vékonyfalú szerkezetekből készült épületek és építmények tervezésének, létrehozásának szférájában, a hegesztett I-gerendák gyártásánák szférájában, a fémből készült termékek gyártásának és realizálásának szférájában, valamint az építkezési anyagok komplektációjának szférájában.

A társaság sikere – a technológiába, a teljesítménybe és az emberi erőforrásokba fektett folyamatos invesztíciók eredménye. A TSB csapatának minden egyes tagja szakértő a saját területén.

Mindig igyekszünk lépést tartani a korral, korrigálva munkánkat a világi építőipar legújabb trendjeivel; valamint a legkorszerűbb szofrvereket használjuk annak érdekében, hogy gyors és csúcstechnológiájú gyártást tudjunk biztosítani.  


A társaság fő tevékenységi irányai a következőek:


  • az objektumok З-D modellezése (tartalmazza a projekt képalkotását és tervezését);

  • projekttervezés VBSZ, FSZ és RFSZ stádiumban (VBSZ-vasbeton szerkezet, FSZ-fémszerkezet és RFSZ-részletzett fémszerkezet);

  • különböző bonyolultságú fémszerkezetek gyártása;

  • fémcserép és hullámlemez, homlokzati kazetták, állókorcos tetőfedés, fém sínpár, homlokzati és tetőfedő rombuszok, különböző fajtájú kiegészítők gyártása;

  • minden típusú építési-beszerelési munka;

  • a könnyű, acélból készült vékonyfalú szerkezetek alapján készült épületek tervezése, gyártása és beszerelése.